Ingrid Thijssen in WNL op Zondag: "Vals frame dat bedrijven zijn geholpen tijdens corona"

Ingrid Thijssen in WNL op Zondag: "Vals frame dat bedrijven zijn geholpen tijdens corona"

Zondag 18 september zagen we in WNL op Zondag Ingrid Thijssen (VNO-NCW). Ze hekelt minister Micky Adriaansens vanwege haar uitspraak dat het een keer klaar moet zijn met de overheidssteun aan bedrijven: "Vals frame dat bedrijven zijn geholpen tijdens corona", zegt Ingrid Thijssen.

Lees verder onder de video.

Ingrid Thijssen in <em>WNL op Zondag</em>: &quot;Vals frame dat bedrijven zijn geholpen tijdens corona&quot; Zondag 18 september zagen we in WNL op Zondag Ingrid Thijssen (VNO-NCW). Ze hekelt minister Micky Adriaansens vanwege haar uitspraak dat het een keer klaar moet zijn met de overheidssteun aan bedrijven: "Vals frame dat bedrijven zijn geholpen tijdens corona", zegt Ingrid Thijssen. Lees verder onder de video. Grote zorgenVolgens Thijssen dreigen energie-intensieve bedrijven vanwege de hoge energierekening massaal om te vallen en moet het kabinet nu ingrijpen: "Wij maken ons grote zorgen om de bedrijven in bijvoorbeeld de chemische industrie, de metaalsector en steenbakkers. Ze staan op omvallen en dat is heel problematisch", aldus Thijssen in WNL Op Zondag. Bekijk het WNL-fragment hierboven. WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lilian Marijnissen in WNL op Zondag over hoge energiekosten: "Nationaal noodplan nodig" Bekijk deze video » Bekijk de promo van WNL op Zondag met Dilan Yeşilgöz over complotdenkers Bekijk deze video »
TV :
Ingrid Thijssen in WNL op Zondag: "Vals frame dat bedrijven zijn geholpen tijdens corona"

Grote zorgen
Volgens Thijssen dreigen energie-intensieve bedrijven vanwege de hoge energierekening massaal om te vallen en moet het kabinet nu ingrijpen: "Wij maken ons grote zorgen om de bedrijven in bijvoorbeeld de chemische industrie, de metaalsector en steenbakkers. Ze staan op omvallen en dat is heel problematisch", aldus Thijssen in WNL Op Zondag. Bekijk het WNL-fragment hierboven.

WNL Op Zondag is elke zondag om 10:00 uur te zien bij NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's