Kopen Zonder Kijken Amerika: familie teleurgesteld in de kleur van het huis (video)

Kopen Zonder Kijken Amerika: familie teleurgesteld in de kleur van het huis (video)

Sunday 18 September 2022 om 13:59

Kopen Zonder Kijken Amerika maakte zijn debuut op de Nederlandse tv. Het woonprogramma waarin zes Amerikaanse koppels de zoektocht naar een nieuwe woning uit handen geven aan drie experts was gisteren voor het eerst te zien bij RTL 8. Het gezin lijkt niet blij te zijn met de kleur van de woning. Bekijk de promo hieronder.

Kopen Zonder Kijken Amerika is elke zaterdag om 18:00 uur te zien bij RTL 8. Je kunt de leukste fragmenten van Kopen Zonder Kijken Amerika terugkijken via Gids.tv.

<em>Kopen Zonder Kijken Amerika</em>: familie teleurgesteld in de kleur van het huis (video) Kopen Zonder Kijken Amerika maakte zijn debuut op de Nederlandse tv. Het woonprogramma waarin zes Amerikaanse koppels de zoektocht naar een nieuwe woning uit handen geven aan drie experts was gisteren voor het eerst te zien bij RTL 8. Het gezin lijkt niet blij te zijn met de kleur van de woning. Bekijk de promo hieronder. Kopen Zonder Kijken Amerika is elke zaterdag om 18:00 uur te zien bij RTL 8. Je kunt de leukste fragmenten van Kopen Zonder Kijken Amerika terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Voortbestaan Kopen Zonder Kijken in gevaar door kantelende woningmarkt Bekijk deze video » Video: Veilig Verkeer Nederland ergert zich aan deze RTL-programma's om gordels Bekijk deze video »


Actuele video's

Meer actuele video's