Hart van Nederland: 'Maatregelen Prinsjesdag niet genoeg tegen koopkrachtcrisis' (video)

Hart van Nederland: 'Maatregelen Prinsjesdag niet genoeg tegen koopkrachtcrisis' (video)

Zondag 18 september 2022 om 22:31

<em>Hart van Nederland</em>: 'Maatregelen <em>Prinsjesdag</em> niet genoeg tegen koopkrachtcrisis' (video) Het kabinet heeft een pakket van in totaal ruim 17 miljard euro aangekondigd om de koopkrachtcrisis te bestrijden. Daardoor gaat de bestedingsruimte van huishoudens volgend jaar in de plus: de koopkracht stijgt met 3,9 procent, becijfert het Centraal Planbureau. Maar omdat de koopkracht in 2022 bijna 7 procent achteruit gaat, is de klap nog niet helemaal opgevangen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: Huifkar met dementerende ouderen rijdt greppel in (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Beelden van ontsnapte serval in Arnhem Bekijk deze video » Video: 20-jarige man overleden na steekincident in centrum Nijmegen Bekijk deze video » Video: 10-jarig kind zwaargewond na aanrijding met tram in Den Haag Bekijk deze video »
Politiek :

Het kabinet heeft een pakket van in totaal ruim 17 miljard euro aangekondigd om de koopkrachtcrisis te bestrijden. Daardoor gaat de bestedingsruimte van huishoudens volgend jaar in de plus: de koopkracht stijgt met 3,9 procent, becijfert het Centraal Planbureau. Maar omdat de koopkracht in 2022 bijna 7 procent achteruit gaat, is de klap nog niet helemaal opgevangen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's