Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Undercover in Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week is in Undercover in Nederland een ontluisterend vervolg te zien op de uitzending van vorige week. Daarin ontmaskerde en confronteerde Alberto Stegeman een afvalcoach die anorexiapatiënten aanmoedigde om nóg meer af te vallen. Deze afvalcoach is - ondanks het politie-optreden - nog altijd niet gestopt met zijn praktijken. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk deel 2 van Undercover in Nederland over misleidende afvalcoach (promo) Bekijk deze video » Pro-anaAlberto Stegeman komt dus opnieuw in actie tegen de afvalcoach. Daarnaast spoort Alberto een man op die er praktijken op nahoudt die het voorstellingsvermogen te boven gaan. Ook deze man is actief in de zogenoemde Pro-ana wereld, waar veel patiënten met een eetstoornis in een fase waarin ze nog niet geloven ziek te zijn. Den HaagZij zien afvallen als een levensstijl en de zelfbenoemde afvalcoach maakt op een vreselijke manier misbruik van deze kinderen. Alberto grijpt hard in en wil ook een structurele aanpak van deze vreselijke toestanden. Hij gaat ook naar politiek Den Haag en zet het onderwerp op de politieke agenda. Komt er zo een einde aan de levensgevaarlijke praktijken? Bekijk ook Zien: Henk H. masseert naakte kinderen en wordt ontmaskerd door Alberto Stegeman Bekijk deze video » Undercover in Nederland: afvalcoach adviseert anorexiapatiënten nog meer af te vallen Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Sunday 18 September 2022 om 22:35

Deze week is in Undercover in Nederland een ontluisterend vervolg te zien op de uitzending van vorige week. Daarin ontmaskerde en confronteerde Alberto Stegeman een afvalcoach die anorexiapatiënten aanmoedigde om nóg meer af te vallen. Deze afvalcoach is - ondanks het politie-optreden - nog altijd niet gestopt met zijn praktijken.

Pro-ana
Alberto Stegeman komt dus opnieuw in actie tegen de afvalcoach. Daarnaast spoort Alberto een man op die er praktijken op nahoudt die het voorstellingsvermogen te boven gaan. Ook deze man is actief in de zogenoemde Pro-ana wereld, waar veel patiënten met een eetstoornis in een fase waarin ze nog niet geloven ziek te zijn.

Den Haag
Zij zien afvallen als een levensstijl en de zelfbenoemde afvalcoach maakt op een vreselijke manier misbruik van deze kinderen. Alberto grijpt hard in en wil ook een structurele aanpak van deze vreselijke toestanden. Hij gaat ook naar politiek Den Haag en zet het onderwerp op de politieke agenda. Komt er zo een einde aan de levensgevaarlijke praktijken?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Undercover in Nederland

Actuele video's

Meer actuele video's