Slava Oekraïne gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slava Oekraïne gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slava Oekraïne gemist? Bekijk hier de hele uitzending De oorlog in Oekraïne is inmiddels ruim een half jaar bezig. Vanaf het begin van de Russische inval zijn miljoenen Oekraïeners hun land ontvlucht. In de documentaireserie Slava Oekraïne wordt een aantal van hen gevolgd. Zij zijn in Nederland neergestreken. VerhalenNa de invasie van Rusland in Oekraïne zijn er veel vluchtelingen naar Nederland gekomen. Vluchtelingen met verschillende verhalen en omstandigheden worden in deze halfjaarlijkse documentaireserie gevolgd. Hoe gaat het met Valeria, die met haar dochter Lera (8) uit Kiev is gevlucht? MarioepolLukt het de familie uit Marioepol na wekenlang in een schuilkelder te hebben geleefd, om hun draai te vinden in Nederland? En hoe is het om Oekraïners in je huis te hebben? Elk half jaar zien we wat voor ontwikkelingen de hoofdpersonen hebben doorgemaakt. Bekijk ook Rob de Wijk in Op1 over oorlog Oekraïne: 'We zien de Russen zenuwachtig worden' (video) Bekijk deze video » Jinek: 'Dit is de huidige strategie van Oekraïne in de strijd tegen Rusland' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De oorlog in Oekraïne is inmiddels ruim een half jaar bezig. Vanaf het begin van de Russische inval zijn miljoenen Oekraïeners hun land ontvlucht. In de documentaireserie Slava Oekraïne wordt een aantal van hen gevolgd. Zij zijn in Nederland neergestreken.

Verhalen
Na de invasie van Rusland in Oekraïne zijn er veel vluchtelingen naar Nederland gekomen. Vluchtelingen met verschillende verhalen en omstandigheden worden in deze halfjaarlijkse documentaireserie gevolgd. Hoe gaat het met Valeria, die met haar dochter Lera (8) uit Kiev is gevlucht?

Marioepol
Lukt het de familie uit Marioepol na wekenlang in een schuilkelder te hebben geleefd, om hun draai te vinden in Nederland? En hoe is het om Oekraïners in je huis te hebben? Elk half jaar zien we wat voor ontwikkelingen de hoofdpersonen hebben doorgemaakt.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV