Louis van Gaal openhartig over gevecht met prostaatkanker: "Ik had een katheter"

Louis van Gaal openhartig over gevecht met prostaatkanker: "Ik had een katheter"

Een half jaar geleden maakte Louis van Gaal bij Humberto bekend dat hij al een tijdje lijdt aan prostaatkanker. Nu schoof de bondscoach opnieuw aan bij Humberto Tan om te vertellen hoe het nu gaat. Daarbij schuwt hij de pijnlijke details niet: "Ik had een katheter, zodat ik niet in mijn broek pieste."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Louis van Gaal</em> openhartig over gevecht met <em>prostaatkanker</em>: &quot;Ik had een katheter&quot; Een half jaar geleden maakte Louis van Gaal bij Humberto bekend dat hij al een tijdje lijdt aan prostaatkanker. Nu schoof de bondscoach opnieuw aan bij Humberto Tan om te vertellen hoe het nu gaat. Daarbij schuwt hij de pijnlijke details niet: "Ik had een katheter, zodat ik niet in mijn broek pieste." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. AdviesDat Van Gaal het nieuws over zijn ziekte deelde bij Humberto was te danken aan de presentator. Die gaf hem namelijk advies: "Je kunt het beter tegen mij vertellen dan dat het straks via de film bekend wordt, want dan gaat het alleen daarover." De eigenwijze en koppige Van Gaal bleek open te staan voor dit advies en ging overstag. Bij het zien van beelden van Virgil van Dijk is Van Gaal geraakt: "Dat is mooi." Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Louis van Gaal openhartig over gevecht met prostaatkanker: "Ik had een katheter"

Advies
Dat Van Gaal het nieuws over zijn ziekte deelde bij Humberto was te danken aan de presentator. Die gaf hem namelijk advies: "Je kunt het beter tegen mij vertellen dan dat het straks via de film bekend wordt, want dan gaat het alleen daarover." De eigenwijze en koppige Van Gaal bleek open te staan voor dit advies en ging overstag. Bij het zien van beelden van Virgil van Dijk is Van Gaal geraakt: "Dat is mooi."

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV