Louis van Gaal zorgt voor hilariteit als zangscout bij Humberto: "Dan kun je nu Truus bellen!"

Louis van Gaal zorgt voor hilariteit als zangscout bij Humberto: "Dan kun je nu Truus bellen!"

In de rubriek Humberto Unplugged wordt bepaald welke doodgewone Nederlander de week erna mag optreden in de talkshow. Humberto Tan vraagt ook Louis van Gaal naar zijn mening - en die wordt uiteraard niet onder stoelen of banken geschoven. Van Gaal krijgt zelfs de lachers op zijn hand: "Ik kijk altijd naar The Voice of Holland - dat is er nu niet meer, om de één of andere reden - en ik had het altijd goed. Dan kun je nu Truus bellen!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Louis van Gaal</em> zorgt voor hilariteit als zangscout bij <em>Humberto</em>: &quot;Dan kun je nu Truus bellen!&quot; In de rubriek Humberto Unplugged wordt bepaald welke doodgewone Nederlander de week erna mag optreden in de talkshow. Humberto Tan vraagt ook Louis van Gaal naar zijn mening - en die wordt uiteraard niet onder stoelen of banken geschoven. Van Gaal krijgt zelfs de lachers op zijn hand: "Ik kijk altijd naar The Voice of Holland - dat is er nu niet meer, om de één of andere reden - en ik had het altijd goed. Dan kun je nu Truus bellen!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. DiscussieNa het zien van de 'audities' twijfelt Van Gaal tussen Mischa en Philip. Hij kiest uiteindelijk voor Mischa, maar daar is zangeres MEAU - de expert in de studio - het niet mee eens. Zij vindt Philip het meest uniek en zou dus voor hem kiezen. Uiteindelijk besluit Van Gaal te luisteren naar de expert en dus wordt Philip uitgenodigd voor een optreden in de studio van Humberto. Van Gaal besluit toch nog even zijn gram te halen: "Het mooiste is dat ik die ook nog noemde hè..." Overigens vond hij de liedkeuze van Philip niet bijzonder: "Dat is een heel gemakkelijk liedje, dat kan ik zelfs zingen!" Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Louis van Gaal zorgt voor hilariteit als zangscout bij Humberto: "Dan kun je nu Truus bellen!"

Discussie
Na het zien van de 'audities' twijfelt Van Gaal tussen Mischa en Philip. Hij kiest uiteindelijk voor Mischa, maar daar is zangeres MEAU - de expert in de studio - het niet mee eens. Zij vindt Philip het meest uniek en zou dus voor hem kiezen. Uiteindelijk besluit Van Gaal te luisteren naar de expert en dus wordt Philip uitgenodigd voor een optreden in de studio van Humberto. Van Gaal besluit toch nog even zijn gram te halen: "Het mooiste is dat ik die ook nog noemde hè..." Overigens vond hij de liedkeuze van Philip niet bijzonder: "Dat is een heel gemakkelijk liedje, dat kan ik zelfs zingen!"

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV