Zien: MEAU zingt haar nieuwe single 'Blijven rijden' live bij Humberto op zondag

Zien: MEAU zingt haar nieuwe single 'Blijven rijden' live bij Humberto op zondag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>MEAU</em> zingt haar nieuwe single 'Blijven rijden' live bij <em>Humberto op zondag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto op zondag van zondag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op zondag terugkijken bij Gids.tv. MEAU brak vorig jaar groots door met haar enorme hit 'Dat heb jij gedaan', die acht weken op de eerste plaats in de Top 40 stond. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene en zondagavond was ze te gast bij Humberto op zondag om haar nieuwe single 'Blijven rijden' live ten gehore te brengen. Wordt dit de volgende grote hit van MEAU? Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: MEAU zingt haar nieuwe single 'Blijven rijden' live bij Humberto op zondag

MEAU brak vorig jaar groots door met haar enorme hit 'Dat heb jij gedaan', die acht weken op de eerste plaats in de Top 40 stond. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene en zondagavond was ze te gast bij Humberto op zondag om haar nieuwe single 'Blijven rijden' live ten gehore te brengen. Wordt dit de volgende grote hit van MEAU?

Bekijk het fragment uit Humberto op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's