Miljoenenjacht: Linda de Mol belt vriend Bertha, die 488.000 euro won

Miljoenenjacht: Linda de Mol belt vriend Bertha, die 488.000 euro won

Maandag 19 september 2022 om 11:29

Bertha won zondagavond in Miljoenenjacht het prachtige bedrag van 488.000 euro en dat moest natuurlijk even verteld worden aan haar nieuwe vriend Sjoerd. En hoe leuk is het dan als Linda de Mol dat telefoontje hoogstpersoonlijk voor je pleegt!? Bekijk de beelden hieronder.

Miljoenenjacht: Linda de Mol belt vriend <em>Bertha</em>, die 488.000 euro won Bertha won zondagavond in Miljoenenjacht het prachtige bedrag van 488.000 euro en dat moest natuurlijk even verteld worden aan haar nieuwe vriend Sjoerd. En hoe leuk is het dan als Linda de Mol dat telefoontje hoogstpersoonlijk voor je pleegt!? Bekijk de beelden hieronder. Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Schnabbelt Monique Westenberg lekker wat bij via Rob Peetoom? (video) Bekijk deze video »

Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke zondag om 19.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Miljoenenjacht terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's