Vooruitblik Expeditie Robinson: honger en gebrek aan energie slaan genadeloos toe (video)

Vooruitblik Expeditie Robinson: honger en gebrek aan energie slaan genadeloos toe (video)

In een vooruitblik op de aflevering van vanavond zien we dat in Expeditie Robinson de honger genadeloos toeslaat. Het is een vertrouwd beeld van uitgeputte en energieloze bekende Nederlanders die hun hoop hebben gevestigd op het vangen van een vis. Gaat dat Iliass Ojja lukken en wordt hij de held van de dag? Bekijk de video hieronder.

Vooruitblik <em>Expeditie Robinson</em>: honger en gebrek aan energie slaan genadeloos toe (video) In een vooruitblik op de aflevering van vanavond zien we dat in Expeditie Robinson de honger genadeloos toeslaat. Het is een vertrouwd beeld van uitgeputte en energieloze bekende Nederlanders die hun hoop hebben gevestigd op het vangen van een vis. Gaat dat Iliass Ojja lukken en wordt hij de held van de dag? Bekijk de video hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Ook kun je de afleveringen terugzien via Videoland. Bekijk ook Zien: Chatilla van Grinsven krijgt volle laag van Expeditie Robinson-afvaller Susan Radder Bekijk deze video » Zien: loodzware uithoudingsproef in Expeditie Robinson met snijdende touwen Bekijk deze video »

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Ook kun je de afleveringen terugzien via Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's