Vanavond in Gezichten van dementie op NPO 2: "Het is beter als hij inslaapt"

Vanavond in Gezichten van dementie op NPO 2: "Het is beter als hij inslaapt"

Maandag 19 september 2022 om 17:29

In de vierdelige serie Gezichten van dementie die vanavond van start gaat, portretteren journalist Gijs Wanders en kunstenaar Herman van Hoogdalem mensen met dementie én hun geliefden. Op indringende wijze worden zij in beeld gebracht. Zo vertelt één van de geportretteerden, vanwege het vaak schrijnende vooruitzicht: "Het is beter als hij inslaapt, dat is beter voor hem en voor ons. Eeuwige rust."

Bekijk het fragment uit Gezichten van dementie hieronder.

Vanavond in <em>Gezichten van dementie</em> op <em>NPO 2</em>: &quot;Het is beter als hij inslaapt&quot; In de vierdelige serie Gezichten van dementie die vanavond van start gaat, portretteren journalist Gijs Wanders en kunstenaar Herman van Hoogdalem mensen met dementie én hun geliefden. Op indringende wijze worden zij in beeld gebracht. Zo vertelt één van de geportretteerden, vanwege het vaak schrijnende vooruitzicht: "Het is beter als hij inslaapt, dat is beter voor hem en voor ons. Eeuwige rust." Bekijk het fragment uit Gezichten van dementie hieronder. De documentaireserie Gezichten van dementie is van maandag 19 tot en met donderdag 22 september dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Gezichten van dementie terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Vanavond in Gezichten van dementie op NPO 2: "Het is beter als hij inslaapt"

De documentaireserie Gezichten van dementie is van maandag 19 tot en met donderdag 22 september dagelijks rond 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Gezichten van dementie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's