Rob Goosens sneert in RTL Boulevard: 'Linda de Mol blijft in zelfmedelijden hangen'

Rob Goosens sneert in RTL Boulevard: 'Linda de Mol blijft in zelfmedelijden hangen'

Rob Goossens reageerde maandag in RTL Boulevard op de eerste delen van de eerste column van Linda de Mol na een moeilijke periode. Je ziet het in de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Rob Goosens sneert in <em>RTL Boulevard</em>: 'Linda de Mol blijft in zelfmedelijden hangen' Rob Goossens reageerde maandag in RTL Boulevard op de eerste delen van de eerste column van Linda de Mol na een moeilijke periode. Je ziet het in de beelden hieronder. Lees verder onder de video. SneerDriekwart jaar na het The Voice-schandaal, verschijnt Linda de Mol woensdag weer op de cover van haar blad. En na maanden van stilzwijgen, beschrijft de presentatrice in haar editorial hoe zij de periode na de onthullingen rondom ex-partner Jeroen Rietbergen de afgelopen maanden beleeft heeft. Rob Goossens denkt het zijne van Linda's woorden. Hij sneert erop los in RTL Boulevard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob Goosens sneert in RTL Boulevard: 'Linda de Mol blijft in zelfmedelijden hangen'

Sneer
Driekwart jaar na het The Voice-schandaal, verschijnt Linda de Mol woensdag weer op de cover van haar blad. En na maanden van stilzwijgen, beschrijft de presentatrice in haar editorial hoe zij de periode na de onthullingen rondom ex-partner Jeroen Rietbergen de afgelopen maanden beleeft heeft. Rob Goossens denkt het zijne van Linda's woorden. Hij sneert erop los in RTL Boulevard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's