Wesley Sneijder spreekt Louis van Gaal tegen: "Ik heb Jos van Dijk nooit gezien!"

Wesley Sneijder spreekt Louis van Gaal tegen: "Ik heb Jos van Dijk nooit gezien!"

Dinsdag 20 september 2022 om 08:19

In de aanloop naar het WK voetbal van 2014 lagen bondscoach Louis van Gaal en sterspeler Wesley Sneijder regelmatig met elkaar in de clinch over de fitheid van die laatste. Van Gaal beweerde maandag dat hij inspanningsfysioloog Jos van Dijk naar Turkije heeft gestuurd om Sneijder op tijd fit te krijgen, maar die weet daar niks van: "Ik heb Jos van Dijk nooit gezien!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wesley Sneijder</em> spreekt Louis van Gaal tegen: &quot;Ik heb <em>Jos van Dijk</em> nooit gezien!&quot; In de aanloop naar het WK voetbal van 2014 lagen bondscoach Louis van Gaal en sterspeler Wesley Sneijder regelmatig met elkaar in de clinch over de fitheid van die laatste. Van Gaal beweerde maandag dat hij inspanningsfysioloog Jos van Dijk naar Turkije heeft gestuurd om Sneijder op tijd fit te krijgen, maar die weet daar niks van: "Ik heb Jos van Dijk nooit gezien!" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. OpgenaaidJan Boskamp strooit echter nog wat zout in de wonden door te stellen dat Sneijder wel is "opgenaaid" door Van Gaal. Dat moet de voormalige middenvelder van Ajax, Real Madrid, Internazionale en Galatasaray beamen: "Het heeft wel iets losgemaakt in me, maar er is nooit iemand bij me geweest. [...] Ik ben zelf aan de slag gegaan met trainers, ik ben zelf fit geworden." Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Opgenaaid
Jan Boskamp strooit echter nog wat zout in de wonden door te stellen dat Sneijder wel is "opgenaaid" door Van Gaal. Dat moet de voormalige middenvelder van Ajax, Real Madrid, Internazionale en Galatasaray beamen: "Het heeft wel iets losgemaakt in me, maar er is nooit iemand bij me geweest. [...] Ik ben zelf aan de slag gegaan met trainers, ik ben zelf fit geworden."

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's