Wesley Sneijder opnieuw kritisch op Dusan Tadic: "Begint gênant te worden"

Wesley Sneijder opnieuw kritisch op Dusan Tadic: "Begint gênant te worden"

Tuesday 20 September 2022 om 08:23

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wesley Sneijder</em> opnieuw kritisch op <em>Dusan Tadic</em>: &quot;Begint gênant te worden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wesley Sneijder heeft de laatste tijd meermaals kritiek geuit op Dusan Tadic, die momenteel hopeloos uit vorm is. Hij vindt het onbegrijpelijk dat de Serviër niet op de bank gezet wordt - of tenminste eerder naar de kant moet. "Het begint nu gênant te worden," stelde Sneijder maandag in Veronica Offside. "Die jongen is het helemaal kwijt. Die moet je even uit zijn lijden verlossen, gewoon effe op het bankie. Effe zitten!" Volgens Sneijder moet Ajax-trainer Alfred Schreuder andere jongens een kans geven. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wesley Sneijder heeft de laatste tijd meermaals kritiek geuit op Dusan Tadic, die momenteel hopeloos uit vorm is. Hij vindt het onbegrijpelijk dat de Serviër niet op de bank gezet wordt - of tenminste eerder naar de kant moet. "Het begint nu gênant te worden," stelde Sneijder maandag in Veronica Offside. "Die jongen is het helemaal kwijt. Die moet je even uit zijn lijden verlossen, gewoon effe op het bankie. Effe zitten!" Volgens Sneijder moet Ajax-trainer Alfred Schreuder andere jongens een kans geven.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's