René van der Gijp schrikt van beelden uitvaart Queen Elizabeth II: "Was dat Humberto Tan?"

René van der Gijp schrikt van beelden uitvaart Queen Elizabeth II: "Was dat Humberto Tan?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> schrikt van beelden uitvaart <em>Queen Elizabeth II</em>: &quot;Was dat Humberto Tan?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René van der Gijp heeft maandag de hele dag op zijn bankje naar de uitvaart van Queen Elizabeth II gekeken. Hij vond het "krankzinnig mooi om te zien" en noemde de ceremonie "prachtig". Aan tafel bij Vandaag Inside komen ook nog wat beelden van de uitvaart voorbij, en ineens schrikt Van der Gijp zich een hoedje wanneer er een paar donkere hoogwaardigheidsbekleders in beeld komen. "Was dat Humberto Tan?! Die is gewoon uitgenodigd!" Meteen schrikt hij van zijn eigen uitspraak: "Of mag ik die grap niet maken?" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp heeft maandag de hele dag op zijn bankje naar de uitvaart van Queen Elizabeth II gekeken. Hij vond het "krankzinnig mooi om te zien" en noemde de ceremonie "prachtig". Aan tafel bij Vandaag Inside komen ook nog wat beelden van de uitvaart voorbij, en ineens schrikt Van der Gijp zich een hoedje wanneer er een paar donkere hoogwaardigheidsbekleders in beeld komen. "Was dat Humberto Tan?! Die is gewoon uitgenodigd!" Meteen schrikt hij van zijn eigen uitspraak: "Of mag ik die grap niet maken?"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV