Hilarisch: de VAR uitgelegd in De Avondshow met Arjen Lubach (video)

Hilarisch: de VAR uitgelegd in De Avondshow met Arjen Lubach (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Hilarisch: de VAR uitgelegd in <em>De Avondshow met Arjen Lubach</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Met sportredacteur Diederik Smit bekijkt Arjen Lubach de beelden van dit voetbalweekend. Wanneer mag de VAR nou eigenlijk wel en niet ingrijpen? Dat blijkt nog niet zo gemakkelijk te zijn. Zeker niet als je Bas Nijhuis heet... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hilarisch: de VAR uitgelegd in De Avondshow met Arjen Lubach (video)

Met sportredacteur Diederik Smit bekijkt Arjen Lubach de beelden van dit voetbalweekend. Wanneer mag de VAR nou eigenlijk wel en niet ingrijpen? Dat blijkt nog niet zo gemakkelijk te zijn. Zeker niet als je Bas Nijhuis heet...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's