Barrie Stevens in Op1 over uitvaart The Queen: 'Een belevenis, uniek' (video)

Barrie Stevens in Op1 over uitvaart The Queen: 'Een belevenis, uniek' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Barrie Stevens in <em>Op1</em> over uitvaart <em>The Queen</em>: 'Een belevenis, uniek' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Honderdduizenden mensen zijn vandaag afgekomen op de uitvaart van Queen Elizabeth in Londen. In Op1 wordt erover gesproken met correspondent Lia van Bekhoven vanuit Londen, royaltydeskundige Marc van der Linden en de Brits-Nederlandse Barrie Stevens, die de hele dag voor de buis zat. 'Acht uur lang heb ik iets gezien wat ik nooit meer zal zien. Niemand zal dit ooit weer zien. Het was een belevenis.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Barrie Stevens in Op1 over uitvaart The Queen: 'Een belevenis, uniek' (video)

Honderdduizenden mensen zijn vandaag afgekomen op de uitvaart van Queen Elizabeth in Londen. In Op1 wordt erover gesproken met correspondent Lia van Bekhoven vanuit Londen, royaltydeskundige Marc van der Linden en de Brits-Nederlandse Barrie Stevens, die de hele dag voor de buis zat. 'Acht uur lang heb ik iets gezien wat ik nooit meer zal zien. Niemand zal dit ooit weer zien. Het was een belevenis.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV