Op1 gemist? Prinsjesdag-voorpagina's: 'We maken ons zorgen over dit kabinet' (video)

Op1 gemist? Prinsjesdag-voorpagina's: 'We maken ons zorgen over dit kabinet' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Prinsjesdag</em>-voorpagina's: 'We maken ons zorgen over dit kabinet' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het is morgen de derde dinsdag van september dus dat betekent Prinsjesdag. Met de verschillende crises die zich maar op blijven stapelen, staat het kabinet op scherp. De hoofdredacteuren van het AD, de Volkskrant en de NRC, blikken vooruit op Prinsjesdag in Op1. Wat hebben ze morgen op de voorpagina staan? Pieter Klok (de Volkskrant): 'Wij maken ons zorgen over dit kabinet.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Prinsjesdag-voorpagina's: 'We maken ons zorgen over dit kabinet' (video)

Het is morgen de derde dinsdag van september dus dat betekent Prinsjesdag. Met de verschillende crises die zich maar op blijven stapelen, staat het kabinet op scherp. De hoofdredacteuren van het AD, de Volkskrant en de NRC, blikken vooruit op Prinsjesdag in Op1. Wat hebben ze morgen op de voorpagina staan? Pieter Klok (de Volkskrant): 'Wij maken ons zorgen over dit kabinet.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV