We zijn er Bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We zijn er Bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We zijn er Bijna! gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van We zijn er bijna!, vanavond te zien op NPO 1, wordt gestreden om de eerste plaats in de jeu de boulescompetitie. Maar voor het zover is staan er nog enkele activiteiten op het programma. RotshuizenDe deelnemers hebben nog een paar lange reisdagen voor de boeg. Vanuit de bergen in het zuiden reizen ze met een tussenstop in de verrassende stad Cuenca, beroemd vanwege de hangende rotshuizen, naar de slotcamping aan de Middellandse Zee in de buurt van Tarragona. De auto van Jan en Willy die het al twee keer heeft begeven, houdt er nu definitief mee op. DankliedOp één van de reisdagen stranden Jan en Willy met pech langs de kant van de weg. Ze kunnen de groep helaas niet volgen en blijven geëmotioneerd achter in afwachting van reparatie van de auto. Onder leiding van Ineke wordt er een koor gevormd om op de slotavond een danklied te zingen voor reisleiders Ger en Evelyne. En dan is het tijd om afscheid te nemen. Bekijk ook We zijn er bijna!: Anke heeft speciale techniek voor lichtcontrole zonder geschreeuw Bekijk deze video » We zijn er bijna!: moderne techniek maakt kaarsje aansteken erg ingewikkeld Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van We zijn er bijna!, vanavond te zien op NPO 1, wordt gestreden om de eerste plaats in de jeu de boulescompetitie. Maar voor het zover is staan er nog enkele activiteiten op het programma.

Rotshuizen
De deelnemers hebben nog een paar lange reisdagen voor de boeg. Vanuit de bergen in het zuiden reizen ze met een tussenstop in de verrassende stad Cuenca, beroemd vanwege de hangende rotshuizen, naar de slotcamping aan de Middellandse Zee in de buurt van Tarragona. De auto van Jan en Willy die het al twee keer heeft begeven, houdt er nu definitief mee op.

Danklied
Op één van de reisdagen stranden Jan en Willy met pech langs de kant van de weg. Ze kunnen de groep helaas niet volgen en blijven geëmotioneerd achter in afwachting van reparatie van de auto. Onder leiding van Ineke wordt er een koor gevormd om op de slotavond een danklied te zingen voor reisleiders Ger en Evelyne. En dan is het tijd om afscheid te nemen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van We zijn er Bijna!


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV