Arjen Lubach daagt Tim Hofman uit in Deugduel: "Misschien deug ik wel meer dan jij!"

Arjen Lubach daagt Tim Hofman uit in Deugduel: "Misschien deug ik wel meer dan jij!"

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Arjen Lubach daagt <em>Tim Hofman</em> uit in <em>Deugduel</em>: &quot;Misschien deug ik wel meer dan jij!&quot; Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Je kunt veel van Tim Hofman en Arjen Lubach zeggen - inderdaad, ze zijn de ongekroonde koningen van de woke-gemeenschap - maar gelukkig beschikken ze wel over énige zelfspot. Lubach beweert dat hij ook heel graag wil "deugen", net als Hofman, en daarom daagt hij zijn gast uit tot een "Deugduel". Dat kan Hofman wel waarderen, maar de grote vraag is natuurlijk: wie deugt het meest? Het publiek mag meebepalen wie de meeste punten krijgt en de winnaar van het duel is. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach daagt Tim Hofman uit in Deugduel: "Misschien deug ik wel meer dan jij!"

Je kunt veel van Tim Hofman en Arjen Lubach zeggen - inderdaad, ze zijn de ongekroonde koningen van de woke-gemeenschap - maar gelukkig beschikken ze wel over énige zelfspot. Lubach beweert dat hij ook heel graag wil "deugen", net als Hofman, en daarom daagt hij zijn gast uit tot een "Deugduel". Dat kan Hofman wel waarderen, maar de grote vraag is natuurlijk: wie deugt het meest? Het publiek mag meebepalen wie de meeste punten krijgt en de winnaar van het duel is.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's