Wesley Sneijder hint op bijzonder project met Burak Yilmaz: "Groter dan Fortuna Sittard"

Wesley Sneijder hint op bijzonder project met Burak Yilmaz: "Groter dan Fortuna Sittard"

Dinsdag 20 september 2022 om 09:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wesley Sneijder</em> hint op bijzonder project met <em>Burak Yilmaz</em>: &quot;Groter dan Fortuna Sittard&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 19 september. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wesley Sneijder was afgelopen zaterdag op bezoek bij Fortuna Sittard - Excelsior. Dat was niet alleen om de wedstrijd te kijken, maar ook om in gesprek te gaan over een bijzonder project waar superster Burak Yilmaz mee bezig zou zijn. Sneijder en Yilmaz kennen elkaar nog uit hun tijd bij Galatasaray en het is dus mogelijk dat ook Sneijder een rol in het project gaat spelen. Hij kan er nog niet veel over zeggen, maar wil wel één ding kwijt: "Het is groter dan Fortuna Sittard." Daarbij zijn samenwerkingen met andere clubs mogelijk. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wesley Sneijder was afgelopen zaterdag op bezoek bij Fortuna Sittard - Excelsior. Dat was niet alleen om de wedstrijd te kijken, maar ook om in gesprek te gaan over een bijzonder project waar superster Burak Yilmaz mee bezig zou zijn. Sneijder en Yilmaz kennen elkaar nog uit hun tijd bij Galatasaray en het is dus mogelijk dat ook Sneijder een rol in het project gaat spelen. Hij kan er nog niet veel over zeggen, maar wil wel één ding kwijt: "Het is groter dan Fortuna Sittard." Daarbij zijn samenwerkingen met andere clubs mogelijk.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's