Expeditie Robinson gemist? April Darby breekt na voltooien immuniteitstotem

Expeditie Robinson gemist? April Darby breekt na voltooien immuniteitstotem

<em>Expeditie Robinson</em> gemist? April Darby breekt na voltooien <em>immuniteitstotem</em> In een slopende proef nemen kampen rood en groen het op tegen elkaar en team groen oogt zwak. De vermoeidheid slaat toe na een aantal koude en zware nachten, maar aan strijdlust is er geen gebrek. Beide teams doen er alles aan om de immuniteitstotem binnen te slepen en bij April Darby maakt dit een hoop emoties los. Ze voltooit de opdracht en barst in tranen uit. Haar team is trots. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Kirsten Westrik moet opnieuw huilen nadat ze is weggestemd in Expeditie Robinson Bekijk deze video » Susan Radder haalt keihard uit naar Chatilla van Grinsven: "Schijnheilig, flikker op" Bekijk deze video »
TV :
Expeditie Robinson gemist? April Darby breekt na voltooien immuniteitstotem

In een slopende proef nemen kampen rood en groen het op tegen elkaar en team groen oogt zwak. De vermoeidheid slaat toe na een aantal koude en zware nachten, maar aan strijdlust is er geen gebrek. Beide teams doen er alles aan om de immuniteitstotem binnen te slepen en bij April Darby maakt dit een hoop emoties los. Ze voltooit de opdracht en barst in tranen uit. Haar team is trots.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV