Zien: Harry Piekema gaat tot het gaatje tijdens zandzakken-proef met ijskoud water

Zien: Harry Piekema gaat tot het gaatje tijdens zandzakken-proef met ijskoud water

Zien: <em>Harry Piekema</em> gaat tot het gaatje tijdens <em>zandzakken</em>-proef met ijskoud water In een fysiek uitputtende proef nemen Harry Piekema, Thijs Boermans en Mike Weerts het op tegen elkaar. Het doel is om zandzakken van 2,5 kilo boven het hoofd te houden en de verliezer staat een koude verassing te wachten. Er hangt namelijk een ijskoude bak water boven hun hoofd. Harry Piekema, die vroeger als clown in het circus heeft gestaan zou dit makkelijk kunnen, toch? Ook Thijs Boermans, de jongste van het stel, vindt dat hij moet winnen van deze 'oudere' mannen. Wie krijgt het ijskoude water over zich heen? Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk Harry Piekema's ochtendritueel in Expeditie Robinson: "Chinese traditie" Bekijk deze video » Susan Radder haalt keihard uit naar Chatilla van Grinsven: "Schijnheilig, flikker op" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Harry Piekema gaat tot het gaatje tijdens zandzakken-proef met ijskoud water

In een fysiek uitputtende proef nemen Harry Piekema, Thijs Boermans en Mike Weerts het op tegen elkaar. Het doel is om zandzakken van 2,5 kilo boven het hoofd te houden en de verliezer staat een koude verassing te wachten. Er hangt namelijk een ijskoude bak water boven hun hoofd. Harry Piekema, die vroeger als clown in het circus heeft gestaan zou dit makkelijk kunnen, toch? Ook Thijs Boermans, de jongste van het stel, vindt dat hij moet winnen van deze 'oudere' mannen. Wie krijgt het ijskoude water over zich heen?

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV