Maik de Boer in HLF8: prinses Amalia's jurk op Prinsjesdag prachtig en heel goedkoop

Maik de Boer in HLF8: prinses Amalia's jurk op Prinsjesdag prachtig en heel goedkoop

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Maik de Boer</em> in <em>HLF8</em>: <em>prinses Amalia's</em> jurk op <em>Prinsjesdag</em> prachtig en heel goedkoop Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Fashion- en Lifestyle deskundige Maik de Boer geeft in HLF8 zijn ongezouten mening over de outfits die werden gedragen door de Royals en politici vandaag op Prinsjesdag. Maik is lyrisch over de prachtige jurk die Amalia droeg. Deze was spotgoedkoop, nog geen 120 euro en is een regelrechte hit want bij de ASOS is er online geen een meer te krijgen. De Boer vervolgt enthousiast: "Ik zag hier toch echt nog wel die lekkere recalcitrante dame." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Alle fragmenten uit deze uitzending In HLF8 de financiële gevolgen van Prinsjesdag voor het MKB Bekijk deze video » HLF8: moet er meer geld naar het Koningshuis? Bekijk deze video » Topsporter Joost Luiten in HLF8 over omgaan met mentale problemen Bekijk deze video » Sneer naar Johan Derksen van Maik de Boer: 'complimenten voor redactie HLF8' Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Fashion- en Lifestyle deskundige Maik de Boer geeft in HLF8 zijn ongezouten mening over de outfits die werden gedragen door de Royals en politici vandaag op Prinsjesdag. Maik is lyrisch over de prachtige jurk die Amalia droeg. Deze was spotgoedkoop, nog geen 120 euro en is een regelrechte hit want bij de ASOS is er online geen een meer te krijgen. De Boer vervolgt enthousiast: "Ik zag hier toch echt nog wel die lekkere recalcitrante dame."

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV