Opsporing Verzocht: politie nog op zoek naar twee verdachten van vechtpartij Etten-Leur

Opsporing Verzocht: politie nog op zoek naar twee verdachten van vechtpartij Etten-Leur

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: politie nog op zoek naar twee verdachten van vechtpartij <em>Etten-Leur</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken. Op zaterdag 23 april ging het allemaal mis bij een kroeg in Etten-Leur. Een groepje geïrriteerde mannen zijn onderweg naar de kroeg waar ze vanwege het tijdstip niet meer worden binnengelaten. Dat accepteren ze niet en beginnen direct met meubilair te gooien. Bij de vechtpartij was een aantal leden van een motorclub betrokken. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Opsporing Verzocht: nog acht misdragende voetbalsupporters gezocht Den Haag Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Achtervolging na plofkraak in Duitsland tot Hilversum / Utrecht Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Slachtoffer niet onder de indruk van overvaller in Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: verdachten op beeld van mishandeling in discotheek Groningen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: politie op zoek naar vrouw en twee mannen na mishandelingen Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: inbreker komt wijnwinkel niet binnen Oss Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: 68-jarige vrouw overvallen in woning Wassenaar Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: politie nog op zoek naar twee verdachten van vechtpartij Etten-Leur

Op zaterdag 23 april ging het allemaal mis bij een kroeg in Etten-Leur. Een groepje geïrriteerde mannen zijn onderweg naar de kroeg waar ze vanwege het tijdstip niet meer worden binnengelaten. Dat accepteren ze niet en beginnen direct met meubilair te gooien. Bij de vechtpartij was een aantal leden van een motorclub betrokken.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV