Opsporing Verzocht: politie nog op zoek naar twee verdachten van vechtpartij Etten-Leur

Opsporing Verzocht: politie nog op zoek naar twee verdachten van vechtpartij Etten-Leur

Dinsdag 20 september 2022 om 21:03

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: politie nog op zoek naar twee verdachten van vechtpartij <em>Etten-Leur</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken. Op zaterdag 23 april ging het allemaal mis bij een kroeg in Etten-Leur. Een groepje geïrriteerde mannen zijn onderweg naar de kroeg waar ze vanwege het tijdstip niet meer worden binnengelaten. Dat accepteren ze niet en beginnen direct met meubilair te gooien. Bij de vechtpartij was een aantal leden van een motorclub betrokken. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: politie nog op zoek naar twee verdachten van vechtpartij Etten-Leur

Op zaterdag 23 april ging het allemaal mis bij een kroeg in Etten-Leur. Een groepje geïrriteerde mannen zijn onderweg naar de kroeg waar ze vanwege het tijdstip niet meer worden binnengelaten. Dat accepteren ze niet en beginnen direct met meubilair te gooien. Bij de vechtpartij was een aantal leden van een motorclub betrokken.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's