Opsporing Verzocht gemist? Proefrit met fiets loopt uit op diefstal in Almelo

Opsporing Verzocht gemist? Proefrit met fiets loopt uit op diefstal in Almelo

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Proefrit met fiets loopt uit op diefstal in <em>Almelo</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken. Wanneer je iemand de weg op stuurt om een proefrit te maken met een fiets, lijkt dit de normaalste zaak van de wereld, maar de 'klant' die een fiets van bijna duizend euro probeerde in Almelo, had er andere plannen mee. Hij is er met de fiets vandoor gegaan. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Proefrit met fiets loopt uit op diefstal in Almelo

Wanneer je iemand de weg op stuurt om een proefrit te maken met een fiets, lijkt dit de normaalste zaak van de wereld, maar de 'klant' die een fiets van bijna duizend euro probeerde in Almelo, had er andere plannen mee. Hij is er met de fiets vandoor gegaan.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV