Topsporter Joost Luiten in HLF8 over omgaan met mentale problemen

Topsporter Joost Luiten in HLF8 over omgaan met mentale problemen

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Topsporter <em>Joost Luiten</em> in <em>HLF8</em> over omgaan met <em>mentale problemen</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Joost Luiten hoort al jaren bij de absolute top van de professionele golfsport maar had in Hamburg afgelopen juni een emotionele break down. Hij vertelt dat hij van de baan af is gelopen wat hij in zijn 17 jarige profcarrière nog nooit had gedaan. Luiten had gedachten als: "Ik ga hier tegen een boom aan staan trappen zodat ik m'n been breek en dan kan ik naar huis toe." Hij vertelt vervolgens dat hij op z'n gemak allerlei leuke dingen heeft gedaan en welke inzichten hij heeft opgedaan. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Alle fragmenten uit deze uitzending In HLF8 de financiële gevolgen van Prinsjesdag voor het MKB Bekijk deze video » HLF8: moet er meer geld naar het Koningshuis? Bekijk deze video » Maik de Boer in HLF8: prinses Amalia's jurk op Prinsjesdag prachtig en heel goedkoop Bekijk deze video » Sneer naar Johan Derksen van Maik de Boer: 'complimenten voor redactie HLF8' Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Joost Luiten hoort al jaren bij de absolute top van de professionele golfsport maar had in Hamburg afgelopen juni een emotionele break down. Hij vertelt dat hij van de baan af is gelopen wat hij in zijn 17 jarige profcarrière nog nooit had gedaan. Luiten had gedachten als: "Ik ga hier tegen een boom aan staan trappen zodat ik m'n been breek en dan kan ik naar huis toe." Hij vertelt vervolgens dat hij op z'n gemak allerlei leuke dingen heeft gedaan en welke inzichten hij heeft opgedaan.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV