Opsporing Verzocht gemist? Achtervolging na plofkraak in Duitsland tot Hilversum / Utrecht

Opsporing Verzocht gemist? Achtervolging na plofkraak in Duitsland tot Hilversum / Utrecht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Achtervolging na plofkraak in Duitsland tot <em>Hilversum / Utrecht</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken. In de ochtend van 2 april heeft er een plofkraak plaatsgevonden in Duitsland waarna een achtervolging ingezet werd om de daders aan te houden. Eén van de drie vluchtende mannen werd aangehouden deze ochtend, maar de andere twee verdachten ontkwamen aan de politie. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Opsporing Verzocht: politie nog op zoek naar twee verdachten van vechtpartij Etten-Leur Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: nog acht misdragende voetbalsupporters gezocht Den Haag Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Slachtoffer niet onder de indruk van overvaller in Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: verdachten op beeld van mishandeling in discotheek Groningen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: politie op zoek naar vrouw en twee mannen na mishandelingen Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: inbreker komt wijnwinkel niet binnen Oss Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: 68-jarige vrouw overvallen in woning Wassenaar Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Achtervolging na plofkraak in Duitsland tot Hilversum / Utrecht

In de ochtend van 2 april heeft er een plofkraak plaatsgevonden in Duitsland waarna een achtervolging ingezet werd om de daders aan te houden. Eén van de drie vluchtende mannen werd aangehouden deze ochtend, maar de andere twee verdachten ontkwamen aan de politie.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV