Sneer naar Johan Derksen van Maik de Boer: 'complimenten voor redactie HLF8'

Sneer naar Johan Derksen van Maik de Boer: 'complimenten voor redactie HLF8'

Dinsdag 20 september 2022 om 21:57

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Sneer naar <em>Johan Derksen</em> van <em>Maik de Boer</em>: 'complimenten voor redactie <em>HLF8</em>' Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Fashion- en Lifestyle deskundige Maik de Boer, die bij HLF8 aanwezig is vanwege zijn uitgesproken mening over de outfits die vandaag de revue passeerden op Prinsjesdag, gaf ook zijn mening over de redactie van HLF8: "Ik wil overigens even een compliment maken over je redactie, wat een fantastische mensen!" Hij refereerde, met een grote lach, hiermee aan het commentaar dat Derksen vorige week had op de redactie van het programma. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Fashion- en Lifestyle deskundige Maik de Boer, die bij HLF8 aanwezig is vanwege zijn uitgesproken mening over de outfits die vandaag de revue passeerden op Prinsjesdag, gaf ook zijn mening over de redactie van HLF8: "Ik wil overigens even een compliment maken over je redactie, wat een fantastische mensen!" Hij refereerde, met een grote lach, hiermee aan het commentaar dat Derksen vorige week had op de redactie van het programma.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's