Sneer naar Johan Derksen van Maik de Boer: 'complimenten voor redactie HLF8'

Sneer naar Johan Derksen van Maik de Boer: 'complimenten voor redactie HLF8'

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Sneer naar <em>Johan Derksen</em> van <em>Maik de Boer</em>: 'complimenten voor redactie <em>HLF8</em>' Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 20 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Fashion- en Lifestyle deskundige Maik de Boer, die bij HLF8 aanwezig is vanwege zijn uitgesproken mening over de outfits die vandaag de revue passeerden op Prinsjesdag, gaf ook zijn mening over de redactie van HLF8: "Ik wil overigens even een compliment maken over je redactie, wat een fantastische mensen!" Hij refereerde, met een grote lach, hiermee aan het commentaar dat Derksen vorige week had op de redactie van het programma. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv Alle fragmenten uit deze uitzending In HLF8 de financiële gevolgen van Prinsjesdag voor het MKB Bekijk deze video » HLF8: moet er meer geld naar het Koningshuis? Bekijk deze video » Maik de Boer in HLF8: prinses Amalia's jurk op Prinsjesdag prachtig en heel goedkoop Bekijk deze video » Topsporter Joost Luiten in HLF8 over omgaan met mentale problemen Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Fashion- en Lifestyle deskundige Maik de Boer, die bij HLF8 aanwezig is vanwege zijn uitgesproken mening over de outfits die vandaag de revue passeerden op Prinsjesdag, gaf ook zijn mening over de redactie van HLF8: "Ik wil overigens even een compliment maken over je redactie, wat een fantastische mensen!" Hij refereerde, met een grote lach, hiermee aan het commentaar dat Derksen vorige week had op de redactie van het programma.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tvActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV