Opsporing Verzocht: inbreker komt wijnwinkel niet binnen Oss

Opsporing Verzocht: inbreker komt wijnwinkel niet binnen Oss

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: inbreker komt wijnwinkel niet binnen <em>Oss</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken. In Oss zien we een inbreker wat struntelen om een wijnwinkel binnen te komen. De man probeerde binnen te komen door met een putdeksel de ruiten kapot te slaan, maar zonder enig succes. Na een tijd proberen, gaf de man het op en vetrok hij met lege handen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: inbreker komt wijnwinkel niet binnen Oss

In Oss zien we een inbreker wat struntelen om een wijnwinkel binnen te komen. De man probeerde binnen te komen door met een putdeksel de ruiten kapot te slaan, maar zonder enig succes. Na een tijd proberen, gaf de man het op en vetrok hij met lege handen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's