Opsporing Verzocht: inbreker komt wijnwinkel niet binnen Oss

Opsporing Verzocht: inbreker komt wijnwinkel niet binnen Oss

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: inbreker komt wijnwinkel niet binnen <em>Oss</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 20 september. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 20 september terugkijken. In Oss zien we een inbreker wat struntelen om een wijnwinkel binnen te komen. De man probeerde binnen te komen door met een putdeksel de ruiten kapot te slaan, maar zonder enig succes. Na een tijd proberen, gaf de man het op en vetrok hij met lege handen. Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Opsporing Verzocht: politie nog op zoek naar twee verdachten van vechtpartij Etten-Leur Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: nog acht misdragende voetbalsupporters gezocht Den Haag Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Achtervolging na plofkraak in Duitsland tot Hilversum / Utrecht Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Slachtoffer niet onder de indruk van overvaller in Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: verdachten op beeld van mishandeling in discotheek Groningen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: politie op zoek naar vrouw en twee mannen na mishandelingen Amsterdam Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: 68-jarige vrouw overvallen in woning Wassenaar Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: inbreker komt wijnwinkel niet binnen Oss

In Oss zien we een inbreker wat struntelen om een wijnwinkel binnen te komen. De man probeerde binnen te komen door met een putdeksel de ruiten kapot te slaan, maar zonder enig succes. Na een tijd proberen, gaf de man het op en vetrok hij met lege handen.

Bekijk het hele fragment van Opsporing Verzocht hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV