Familie Gillis: massa is kassa gemist? Robots schreeuwen niet terug!

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Robots schreeuwen niet terug!

Navigatiesystemen inbouwen, tenten opbouwen in de regen, het is weer een drukke bedoening in Familie Gillis: massa is kassa. En Peter neemt een bijzonder personeelslid aan die in een doos wordt gebracht. Deze nieuwe collega kan heel veel dus van een personeelstekort is geen sprake meer. Bijkomend voordeel: de robot schreeuwt niet terug als hij wordt uitgekafferd.

Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

<em>Familie Gillis: massa is kassa</em> gemist? <em>Robots</em> schreeuwen niet terug! Navigatiesystemen inbouwen, tenten opbouwen in de regen, het is weer een drukke bedoening in Familie Gillis: massa is kassa. En Peter neemt een bijzonder personeelslid aan die in een doos wordt gebracht. Deze nieuwe collega kan heel veel dus van een personeelstekort is geen sprake meer. Bijkomend voordeel: de robot schreeuwt niet terug als hij wordt uitgekafferd. Bekijk het fragment van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Familie Gillis: massa is kassa gemist? Peter Gillis smijt met headsets! Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV