Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is toe aan de derde aflevering. In deze realityserie volgen we Peter Gillis en zijn gezin. Gillis heeft een fortuin vergaard met een aantal goedlopende vakantieparken - maar kritiek is nooit ver weg. Alle fragmenten uit deze uitzending Familie Gillis: massa is kassa gemist? Peter Gillis smijt met headsets! Bekijk deze video » Familie Gillis: massa is kassa gemist? Robots schreeuwen niet terug! Bekijk deze video » MishandelingZo stond Gillis de afgelopen periode volop in de belangstelling vanwege een vermeende mishandeling van zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol. Hij zou haar geduwd, gebeten en geknepen hebben. Ook de vakantieparken zelf worden regelmatig bedolven onder kritiek: ze zouden vooral niet bepaalde hygiënisch zijn. Gillis gaat echter onverstoord verder. HulprobotIn de derde aflevering inspecteren Peter en Mark de bungalowtenten, waarbij ze onaangenaam worden verrast door een stortbui. Hoofd-horeca Samir krijgt vandaag zijn langverwachte hulprobot, maar hij is niet meteen enthousiast. Ruud en Mark proberen een lunch te bereiden, maar die lijkt voor hun ogen in rook op te gaan. Bekijk ook Heftige beelden: kasteel staat blank in Familie Gillis: massa is kassa Bekijk deze video » Zwaar geïrriteerde Nicol hoeft de soep van haar moeder niet: "Hou d'r over op" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het achtste seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is toe aan de derde aflevering. In deze realityserie volgen we Peter Gillis en zijn gezin. Gillis heeft een fortuin vergaard met een aantal goedlopende vakantieparken - maar kritiek is nooit ver weg.

Mishandeling
Zo stond Gillis de afgelopen periode volop in de belangstelling vanwege een vermeende mishandeling van zijn dertig jaar jongere vriendin Nicol. Hij zou haar geduwd, gebeten en geknepen hebben. Ook de vakantieparken zelf worden regelmatig bedolven onder kritiek: ze zouden vooral niet bepaalde hygiënisch zijn. Gillis gaat echter onverstoord verder.

Hulprobot
In de derde aflevering inspecteren Peter en Mark de bungalowtenten, waarbij ze onaangenaam worden verrast door een stortbui. Hoofd-horeca Samir krijgt vandaag zijn langverwachte hulprobot, maar hij is niet meteen enthousiast. Ruud en Mark proberen een lunch te bereiden, maar die lijkt voor hun ogen in rook op te gaan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV