Carola Schouten in Op1 over prijsplafond energierekening

Carola Schouten in Op1 over prijsplafond energierekening

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Carola Schouten</em> in <em>Op1</em> over <em>prijsplafond</em> energierekening Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Carola Schouten vertelt in Op1 over het veelbesproken prijsplafond dat er komt om de enorme stijging van de energiekosten te verzachten: “We waren vorige week met de energiemaatschappijen aan het praten. Dit weekend is er door iedereen doorgewerkt en dat is tot gister doorgegaan.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Herman Pleij in Op1 niet te spreken over Prinsjesdag: "Ongelukkige locatie, net een partytent!" Bekijk deze video » Op1: Carola Schouten vraagt solidariteit van hoge inkomens om kinderen in armoede te helpen Bekijk deze video » Tijs van den Brink dringt aan bij staatssecretaris Marnix van Rij: "Wat kost energieplafond?" Bekijk deze video » Op1: cabaretier Jan Beuving maakt met zijn nummer 'Was ik maar...' gehakt van politici Bekijk deze video »
Talkshow :
Carola Schouten in Op1 over prijsplafond energierekening

Carola Schouten vertelt in Op1 over het veelbesproken prijsplafond dat er komt om de enorme stijging van de energiekosten te verzachten: “We waren vorige week met de energiemaatschappijen aan het praten. Dit weekend is er door iedereen doorgewerkt en dat is tot gister doorgegaan.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV