Op1: Carola Schouten vraagt solidariteit van hoge inkomens om kinderen in armoede te helpen

Op1: Carola Schouten vraagt solidariteit van hoge inkomens om kinderen in armoede te helpen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Carola Schouten vraagt solidariteit van hoge inkomens om <em>kinderen in armoede</em> te helpen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Carola Schouten, naast vicepremier ook minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen in het kabinet Rutte IV, schoof dinsdagavond aan bij Op1 om te vertellen hoe het kabinet gaat proberen zo veel mogelijk kinderen die in armoede opgroeien te helpen. Dat cijfer wordt nu al teruggedrongen tot 220.000 en met het energieplafond komen daar nog weer duizenden kinderen bij. Om dat te bewerkstelligen vraagt Schouten wel om solidariteit van de hogere inkomens; die worden minder tegemoet gekomen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Carola Schouten vraagt solidariteit van hoge inkomens om kinderen in armoede te helpen

Carola Schouten, naast vicepremier ook minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen in het kabinet Rutte IV, schoof dinsdagavond aan bij Op1 om te vertellen hoe het kabinet gaat proberen zo veel mogelijk kinderen die in armoede opgroeien te helpen. Dat cijfer wordt nu al teruggedrongen tot 220.000 en met het energieplafond komen daar nog weer duizenden kinderen bij. Om dat te bewerkstelligen vraagt Schouten wel om solidariteit van de hogere inkomens; die worden minder tegemoet gekomen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV