Tijs van den Brink dringt aan bij staatssecretaris Marnix van Rij: "Wat kost energieplafond?"

Tijs van den Brink dringt aan bij staatssecretaris Marnix van Rij: "Wat kost energieplafond?"

Woensdag 21 september 2022 om 08:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Tijs van den Brink</em> dringt aan bij staatssecretaris <em>Marnix van Rij</em>: &quot;Wat kost energieplafond?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Staatssecretaris Marnix van Rij (CDA) schijnt het fiscale wonderbrein te zijn op het ministerie van Financiën. Hij schoof dinsdagavond aan bij Op1 om te vertellen over de begroting voor het komende jaar. Presentator Tijs van den Brink is in dit geval vooral benieuwd naar de kosten van het energieplafond. De overheid neemt komend jaar namelijk een deel van de energierekeningen van de bevolking voor haar rekening, iets dat volgens minister Sigrid Kaag vijftien miljard euro zou kosten. Ondanks herhaaldelijk aandringen van Van den Brink wil Van Rij zich hier niet op vastpinnen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tijs van den Brink dringt aan bij staatssecretaris Marnix van Rij: "Wat kost energieplafond?"

Staatssecretaris Marnix van Rij (CDA) schijnt het fiscale wonderbrein te zijn op het ministerie van Financiën. Hij schoof dinsdagavond aan bij Op1 om te vertellen over de begroting voor het komende jaar. Presentator Tijs van den Brink is in dit geval vooral benieuwd naar de kosten van het energieplafond. De overheid neemt komend jaar namelijk een deel van de energierekeningen van de bevolking voor haar rekening, iets dat volgens minister Sigrid Kaag vijftien miljard euro zou kosten. Ondanks herhaaldelijk aandringen van Van den Brink wil Van Rij zich hier niet op vastpinnen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's