Zien: René van der Gijp hekelt behandeling van Georginio Wijnaldum door Louis van Gaal

Zien: René van der Gijp hekelt behandeling van Georginio Wijnaldum door Louis van Gaal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: <em>René van der Gijp</em> hekelt behandeling van Georginio Wijnaldum door <em>Louis van Gaal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René van der Gijp was dinsdag in Vandaag Inside uitermate kritisch op de werkwijze van bondscoach Louis van Gaal. Die heeft Georginio Wijnaldum, lange tijd tweede aanvoerder van het Nederlands elftal (met 86 interlands achter zijn naam), alleen een appje gestuurd na zijn zware blessure op de training bij AS Roma. Dit gaat er bij Van der Gijp niet in: "Had hem even gebeld!" Hij haalt een voorbeeld aan van Carlo Ancelotti, die als trainer van Real Madrid bij zijn nieuwe aanwinst Antonio Rüdiger op bezoek ging om kennis te maken. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

René van der Gijp was dinsdag in Vandaag Inside uitermate kritisch op de werkwijze van bondscoach Louis van Gaal. Die heeft Georginio Wijnaldum, lange tijd tweede aanvoerder van het Nederlands elftal (met 86 interlands achter zijn naam), alleen een appje gestuurd na zijn zware blessure op de training bij AS Roma. Dit gaat er bij Van der Gijp niet in: "Had hem even gebeld!" Hij haalt een voorbeeld aan van Carlo Ancelotti, die als trainer van Real Madrid bij zijn nieuwe aanwinst Antonio Rüdiger op bezoek ging om kennis te maken.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's