I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending

I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending De kijkcijfers van I Can See Your Voice zijn dit seizoen waarschijnlijk nog niet naar wens van de hoge heren van RTL 4. In de zoektocht naar geschikte gasten is zelf het criterium dat je moet kunnen zingen overboord gegooid: deze week is Miljuschka Witzenhausen gastpanellid. Alle fragmenten uit deze uitzending ZIEN: Miljuschka Witzenhausen zingt kneitervals in I Can See Your Voice Bekijk deze video » I Can See Your Voice gemist? Bekijk valse versie van Edsilia Rombleys Hemel en Aarde Bekijk deze video » I Can See Your Voice gemist? Garderdanser zingt en danst uitmuntend Bekijk deze video » HolleederWe kennen Miljuschka Witzenhausen als een vrouw van vele talenten - maar zingen hoort daar niet bij. Ze maakt programma's over eten, is zelf regelmatig te zien als tv-kok op 24Kitchen, staat als deskundige aan de desk van RTL Boulevard én is de dochter van Astrid Holleeder - de zus van de beruchte Amsterdamse crimineel Willem. Edsilia RombleyAangezien Witzenhausen de kijkers dus geen pijn wil doen met haar zang-'kunsten', wordt het duet vanavond gezongen door panellid Edsilia Rombley. Voor het zover is moet het panel echter een aantal kandidaten elimineren. Daarvan kunnen er een aantal fantastisch zingen en een aantal zijn zo vals als een kraai. Wie blijft er over en mag 'Hemel en aarde' met Rombley zingen? Bekijk ook I Can See Your Voice gemist? De dierenarts zingt Rio kneitervals Bekijk deze video » Heeft Marieke Elsinga een oogje op Tom Waes? (I Can See Your Voice) Bekijk deze video »
Uitzending :
I Can See Your Voice gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

De kijkcijfers van I Can See Your Voice zijn dit seizoen waarschijnlijk nog niet naar wens van de hoge heren van RTL 4. In de zoektocht naar geschikte gasten is zelf het criterium dat je moet kunnen zingen overboord gegooid: deze week is Miljuschka Witzenhausen gastpanellid.

Holleeder
We kennen Miljuschka Witzenhausen als een vrouw van vele talenten - maar zingen hoort daar niet bij. Ze maakt programma's over eten, is zelf regelmatig te zien als tv-kok op 24Kitchen, staat als deskundige aan de desk van RTL Boulevard én is de dochter van Astrid Holleeder - de zus van de beruchte Amsterdamse crimineel Willem.

Edsilia Rombley
Aangezien Witzenhausen de kijkers dus geen pijn wil doen met haar zang-'kunsten', wordt het duet vanavond gezongen door panellid Edsilia Rombley. Voor het zover is moet het panel echter een aantal kandidaten elimineren. Daarvan kunnen er een aantal fantastisch zingen en een aantal zijn zo vals als een kraai. Wie blijft er over en mag 'Hemel en aarde' met Rombley zingen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van I Can See Your Voice


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV