Op1: cabaretier Jan Beuving maakt met zijn nummer 'Was ik maar...' gehakt van politici

Op1: cabaretier Jan Beuving maakt met zijn nummer 'Was ik maar...' gehakt van politici

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: cabaretier <em>Jan Beuving</em> maakt met zijn nummer 'Was ik maar...' gehakt van politici Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Cabaretier Jan Beuving is zowel wiskundige als woordkunstenaar. Hij trekt nu door de Nederlandse theaters met zijn nieuwe voorstelling Restante en bij Op1 brengt hij het nummer 'Was ik maar...' live ten gehore. In dit slim geschreven lied maakt Beuving gehakt van alle politici in Nederland: van rechts tot links, iedereen krijgt er ongenadig hard van langs. Ook de 'gewone' stemmers die zich als links of rechts profileren. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: cabaretier Jan Beuving maakt met zijn nummer 'Was ik maar...' gehakt van politici

Cabaretier Jan Beuving is zowel wiskundige als woordkunstenaar. Hij trekt nu door de Nederlandse theaters met zijn nieuwe voorstelling Restante en bij Op1 brengt hij het nummer 'Was ik maar...' live ten gehore. In dit slim geschreven lied maakt Beuving gehakt van alle politici in Nederland: van rechts tot links, iedereen krijgt er ongenadig hard van langs. Ook de 'gewone' stemmers die zich als links of rechts profileren.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV