Thierry Baudet showt zwangere Davide aan Jaïr Ferwerda: "Vliezen kunnen breken tijdens Troonrede"

Thierry Baudet showt zwangere Davide aan Jaïr Ferwerda: "Vliezen kunnen breken tijdens Troonrede"

Woensdag 21 september 2022 om 09:19

Uiteraard trok Jaïr Ferwerda dinsdag naar Den Haag om politici te spreken op Prinsjesdag, de officiële aftrap van het parlementaire jaar. Hij ontmoette ook Thierry Baudet van Forum voor Democratie. Hij laat de Algemene Politieke Beschouwingen aan zich voorbijgaan, want zijn hoogzwangere vrouw Davide Heijmans staat op het punt van bevallen. Sterker nog: "De vliezen kunnen breken tijdens de Troonrede." Gelukkig is dat niet gebeurd...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Thierry Baudet</em> showt zwangere Davide aan <em>Jaïr Ferwerda</em>: &quot;Vliezen kunnen breken tijdens Troonrede&quot; Uiteraard trok Jaïr Ferwerda dinsdag naar Den Haag om politici te spreken op Prinsjesdag, de officiële aftrap van het parlementaire jaar. Hij ontmoette ook Thierry Baudet van Forum voor Democratie. Hij laat de Algemene Politieke Beschouwingen aan zich voorbijgaan, want zijn hoogzwangere vrouw Davide Heijmans staat op het punt van bevallen. Sterker nog: "De vliezen kunnen breken tijdens de Troonrede." Gelukkig is dat niet gebeurd... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. BoerenzakdoekFerwerda sprak ook met Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging, die opvallend gekleed was. In haar outfit was een prominente rol weggelegd voor de boerenzakdoek, één van de symbolen van het boerenprotest; die was zowel om haar hoed als om haar nek geslagen. Na afloop van de Troonrede waren politici als vanouds kritisch. Geert Wilders (PVV) haalde hard uit naar het kabinet: "Mensen zijn massaal door het bestaansminimum heen gezakt omdat het kabinet een jaar lang de andere kant op keek. Dat is onvergeeflijk, dus wegwezen! Ik ben er helemaal klaar mee!" Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thierry Baudet showt zwangere Davide aan Jaïr Ferwerda: "Vliezen kunnen breken tijdens Troonrede"

Boerenzakdoek
Ferwerda sprak ook met Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging, die opvallend gekleed was. In haar outfit was een prominente rol weggelegd voor de boerenzakdoek, één van de symbolen van het boerenprotest; die was zowel om haar hoed als om haar nek geslagen. Na afloop van de Troonrede waren politici als vanouds kritisch. Geert Wilders (PVV) haalde hard uit naar het kabinet: "Mensen zijn massaal door het bestaansminimum heen gezakt omdat het kabinet een jaar lang de andere kant op keek. Dat is onvergeeflijk, dus wegwezen! Ik ben er helemaal klaar mee!"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's