Sigrid Kaag in gesprek met Eva Jinek: "We moeten ontzettend hard werken voor vertrouwen"

Sigrid Kaag in gesprek met Eva Jinek: "We moeten ontzettend hard werken voor vertrouwen"

Minister van Financiën Sigrid Kaag (D66) schoof dinsdagavond aan bij Eva Jinek om uitgebreid te praten over de begroting voor het komende jaar. Daarbij kwam ook de vertrouwenscrisis van de Nederlandse bevolking in de politiek aan bod. Kaag verzucht: "We moeten ontzettend hard werken voor vertrouwen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sigrid Kaag</em> in gesprek met <em>Eva Jinek</em>: &quot;We moeten ontzettend hard werken voor vertrouwen&quot; Minister van Financiën Sigrid Kaag (D66) schoof dinsdagavond aan bij Eva Jinek om uitgebreid te praten over de begroting voor het komende jaar. Daarbij kwam ook de vertrouwenscrisis van de Nederlandse bevolking in de politiek aan bod. Kaag verzucht: "We moeten ontzettend hard werken voor vertrouwen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. "Eerst zien, dan geloven"Overigens heeft Kaag begrip voor de bevolking na de vele fouten die het kabinet de afgelopen jaren heeft gemaakt én met de huidige crises in het achterhoofd. Momenteel leven we ten aanzien van de politiek volgens het principe "eerst zien, dan geloven". Kaag: "Wij moeten leveren. We moeten resultaten en verandering laten zien en dan hopen dat mensen denken: oh, het was niet zo slecht, ze doen hun best en het verbetert. Maar het is een langer proces, denk ik." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sigrid Kaag in gesprek met Eva Jinek: "We moeten ontzettend hard werken voor vertrouwen"

"Eerst zien, dan geloven"
Overigens heeft Kaag begrip voor de bevolking na de vele fouten die het kabinet de afgelopen jaren heeft gemaakt én met de huidige crises in het achterhoofd. Momenteel leven we ten aanzien van de politiek volgens het principe "eerst zien, dan geloven". Kaag: "Wij moeten leveren. We moeten resultaten en verandering laten zien en dan hopen dat mensen denken: oh, het was niet zo slecht, ze doen hun best en het verbetert. Maar het is een langer proces, denk ik."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV