Sigrid Kaag druk met HELE belangrijke zaken: "Volgend jaar lichter en duurzamer koffertje"

Sigrid Kaag druk met HELE belangrijke zaken: "Volgend jaar lichter en duurzamer koffertje"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sigrid Kaag</em> druk met HELE belangrijke zaken: &quot;Volgend jaar lichter en duurzamer koffertje&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Je zou zeggen dat de minister voor Financiën wel betere dingen te doen heeft, maar Sigrid Kaag (D66) besloot zich op Prinsjesdag druk te maken over het beroemde koffertje waarin de Miljoenennota zit. Deze is al vijfenzeventig jaar oud, maar Kaag vindt het tijd voor een nieuw koffertje. Dat heeft twee redenen: volgens haar moet de koffer lichter zijn, en uiteraard wordt ook hier de D66-agenda weer aangehaald door te pleiten voor een "duurzamer" koffertje. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sigrid Kaag druk met HELE belangrijke zaken: "Volgend jaar lichter en duurzamer koffertje"

Je zou zeggen dat de minister voor Financiën wel betere dingen te doen heeft, maar Sigrid Kaag (D66) besloot zich op Prinsjesdag druk te maken over het beroemde koffertje waarin de Miljoenennota zit. Deze is al vijfenzeventig jaar oud, maar Kaag vindt het tijd voor een nieuw koffertje. Dat heeft twee redenen: volgens haar moet de koffer lichter zijn, en uiteraard wordt ook hier de D66-agenda weer aangehaald door te pleiten voor een "duurzamer" koffertje.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's