De Luizenmoeder aflevering 9: VMBO-advies?!

De Luizenmoeder aflevering 9: VMBO-advies?!

<em>De Luizenmoeder</em> aflevering 9: VMBO-advies?! Philippien, de zoon van Karel, zit in groep 8. Dat betekent dat hij volgend jaar naar het vervolgonderwijs gaat. In deze preview op aflevering 9 van De Luizenmoeder geeft juf Helma schooladvies, maar daar is Karel het totaal niet mee eens. De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv. De Luizenmoeder aflevering 8 gemist: Anton blij met Ramadammadoendan Bekijk deze video »
TV :
De Luizenmoeder aflevering 9: VMBO-advies?!

Philippien, de zoon van Karel, zit in groep 8. Dat betekent dat hij volgend jaar naar het vervolgonderwijs gaat. In deze preview op aflevering 9 van De Luizenmoeder geeft juf Helma schooladvies, maar daar is Karel het totaal niet mee eens.

De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De Luizenmoeder terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Luizenmoeder aflevering 9: VMBO-advies?! of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV