Kijk LIVE naar Algemene Politieke Beschouwingen dag 1 (woensdag 21 september)

Kijk LIVE naar Algemene Politieke Beschouwingen dag 1 (woensdag 21 september)

Het grootste politieke feestje van het jaar vindt vandaag en morgen (woensdag 21 en donderdag 22 september) weer plaats in Den Haag: de Algemene Politieke Beschouwingen, waarin de plannen van het kabinet worden besproken.

Kijk in de livestream hieronder op woensdag 21 september vanaf 10.10 uur LIVE naar dag 1 van de Algemene Politieke Beschouwingen.

Kijk LIVE naar <em>Algemene Politieke Beschouwingen</em> dag 1 (woensdag 21 september) Het grootste politieke feestje van het jaar vindt vandaag en morgen (woensdag 21 en donderdag 22 september) weer plaats in Den Haag: de Algemene Politieke Beschouwingen, waarin de plannen van het kabinet worden besproken. Kijk in de livestream hieronder op woensdag 21 september vanaf 10.10 uur LIVE naar dag 1 van de Algemene Politieke Beschouwingen. Stoet aan fractievoorzittersDe Algemene Politieke Beschouwingen zijn de laatste jaren steeds langer geworden, want inmiddels zitten er maar liefst twintig fracties in de Tweede Kamer - en die moeten allemaal spreektijd krijgen. Geert Wilders krijgt als leider van de grootste oppositiepartij, de PVV, als eerste het woord; hij mag 28 minuten spreken. De rij wordt gesloten door het onafhankelijke Kamerlid Nilüfer Gündoğan, die slechts zes minuten spreektijd krijgt. Donderdag volgt de reactie van het kabinet op alle vragen. Kijk hierboven op woensdag 21 september vanaf 10.10 uur LIVE naar de eerste dag van de Algemene Politieke Beschouwingen van 2022. Bekijk ook Geert Wilders woedend op afwezige Rob Jetten: "Arrogantie waar ik boos van word" (video) Bekijk deze video » Thierry Baudet showt zwangere Davide aan Jaïr Ferwerda: "Vliezen kunnen breken tijdens Troonrede" Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar Algemene Politieke Beschouwingen dag 1 (woensdag 21 september)

Stoet aan fractievoorzitters
De Algemene Politieke Beschouwingen zijn de laatste jaren steeds langer geworden, want inmiddels zitten er maar liefst twintig fracties in de Tweede Kamer - en die moeten allemaal spreektijd krijgen. Geert Wilders krijgt als leider van de grootste oppositiepartij, de PVV, als eerste het woord; hij mag 28 minuten spreken. De rij wordt gesloten door het onafhankelijke Kamerlid Nilüfer Gündoğan, die slechts zes minuten spreektijd krijgt. Donderdag volgt de reactie van het kabinet op alle vragen.

Kijk hierboven op woensdag 21 september vanaf 10.10 uur LIVE naar de eerste dag van de Algemene Politieke Beschouwingen van 2022.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV