Arno Kantelberg over Prinsjesdag outfit Caroline van der Plas: "Dit is te veel" (Jinek)

Arno Kantelberg over Prinsjesdag outfit Caroline van der Plas: "Dit is te veel" (Jinek)

Woensdag 21 september 2022 om 10:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Arno Kantelberg over Prinsjesdag outfit <em>Caroline van der Plas</em>: &quot;Dit is te veel&quot; (Jinek) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 20 september. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Arno Kantelberg vertelde dinsdag 20 september bij Eva Jinek aan tafel erg onder de indruk te zijn van prinses Amalia op Prinsjesdag. Zij was volgens hem "het hoogtepunt" en zag er "magnifiek" uit. Ook had Arno het over de 'hoedjesparade' van politici. Met kleding kun je veel vertellen, weet Arno Kantelberg, zelfs een politiek statement maken. Dat deed Caroline van der Plas ook met de boerenzakdoek. Arno vindt het net iets te veel: "Het is bijna ironie." Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Arno Kantelberg onthult: "Jurk prinses Amalia is van ASOS en kost met korting €87,99" Bekijk deze video » Sigrid Kaag in gesprek met Eva Jinek: "We moeten ontzettend hard werken voor vertrouwen" Bekijk deze video »
TV :
Arno Kantelberg over Prinsjesdag outfit Caroline van der Plas: "Dit is te veel" (Jinek)

Arno Kantelberg vertelde dinsdag 20 september bij Eva Jinek aan tafel erg onder de indruk te zijn van prinses Amalia op Prinsjesdag. Zij was volgens hem "het hoogtepunt" en zag er "magnifiek" uit. Ook had Arno het over de 'hoedjesparade' van politici. Met kleding kun je veel vertellen, weet Arno Kantelberg, zelfs een politiek statement maken. Dat deed Caroline van der Plas ook met de boerenzakdoek. Arno vindt het net iets te veel: "Het is bijna ironie."

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's