Five Days Inside: Geraldine Kemper bij verslavingskliniek Brijer in Den Haag (video)

Five Days Inside: Geraldine Kemper bij verslavingskliniek Brijer in Den Haag (video)

Vanavond zien we de vierde aflevering van Five Days Inside. Bekijk hieronder de beelden met Geraldine Kemper bij verslavingskliniek Brijer in Den Haag.

Heftig
Geraldine gaat langs bij verslavingskliniek Brijer in Den Haag, waar verslaafden met een persoonlijkheidsstoornis worden geholpen met hun hersteltraject. Het is enorm heftig voor Geraldine om alle verhalen aan te horen.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Five Days Inside</em>: Geraldine Kemper bij <em>verslavingskliniek Brijer</em> in Den Haag (video) Vanavond zien we de vierde aflevering van Five Days Inside. Bekijk hieronder de beelden met Geraldine Kemper bij verslavingskliniek Brijer in Den Haag. HeftigGeraldine gaat langs bij verslavingskliniek Brijer in Den Haag, waar verslaafden met een persoonlijkheidsstoornis worden geholpen met hun hersteltraject. Het is enorm heftig voor Geraldine om alle verhalen aan te horen. Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Fout maar goud: Geraldine Kemper deed alles voor een zoen van Robbie Williams Bekijk deze video » Fout maar goud: de vunzige praatjes van Fred en Geer wil Chantal Janzen niet horen Bekijk deze video »
TV :
Five Days Inside: Geraldine Kemper bij verslavingskliniek Brijer in Den Haag (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV