Geert Wilders woest op Kabinet tijdens Algemene Politieke Beschouwingen: "Het is strafbaar!"

Geert Wilders woest op Kabinet tijdens Algemene Politieke Beschouwingen: "Het is strafbaar!"

Kijk de livestream van de Algemene Politieke Beschouwingen (dag 1) op woensdag 21 september vanaf 10.10 uur bij Gids.tv.

Vandaag en morgen (woensdag 21 en donderdag 22 september) zien we in Den Haag de Algemene Politieke Beschouwingen, waarin de plannen van het kabinet worden besproken. Geert Wilders krijgt als leider van de grootste oppositiepartij, de PVV, als eerste het woord; hij mag 28 minuten spreken. Bekijk een fragment van zijn speech hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Geert Wilders</em> woest op Kabinet tijdens <em>Algemene Politieke Beschouwingen</em>: &quot;Het is strafbaar!&quot; Kijk de livestream van de Algemene Politieke Beschouwingen (dag 1) op woensdag 21 september vanaf 10.10 uur bij Gids.tv. Vandaag en morgen (woensdag 21 en donderdag 22 september) zien we in Den Haag de Algemene Politieke Beschouwingen, waarin de plannen van het kabinet worden besproken. Geert Wilders krijgt als leider van de grootste oppositiepartij, de PVV, als eerste het woord; hij mag 28 minuten spreken. Bekijk een fragment van zijn speech hieronder. Lees verder onder de video. AanklachtGeert Wilders dient een aanklacht in tegen alle leden van het Kabinet. Dit Kabinet heeft, volgens hem, Nederlanders in de kou laten staan: "Ze hebben dit jaar bewust te laat ingegrepen en hebben alle alarmbellen maandenlang genegeerd." Het aantal mensen dat onder de armoedegrens leeft is opgelopen tot boven de een miljoen: "Een Kabinet dat handelt in strijd met de Grondwet, pleegt een ambtsmisdrijf", roept Wilders boos. Hij dient een aanklacht in. Bekijk het fragment in de ARnews-video hierboven. Bekijk ook Kijk LIVE naar Algemene Politieke Beschouwingen dag 1 (woensdag 21 september) Bekijk deze video » Vera Bergkamp vertelt over de Algemene Politieke Beschouwingen, bekijk de uitlegvideo Bekijk deze video »
Politiek :
Geert Wilders woest op Kabinet tijdens Algemene Politieke Beschouwingen: "Het is strafbaar!"

Aanklacht
Geert Wilders dient een aanklacht in tegen alle leden van het Kabinet. Dit Kabinet heeft, volgens hem, Nederlanders in de kou laten staan: "Ze hebben dit jaar bewust te laat ingegrepen en hebben alle alarmbellen maandenlang genegeerd." Het aantal mensen dat onder de armoedegrens leeft is opgelopen tot boven de een miljoen: "Een Kabinet dat handelt in strijd met de Grondwet, pleegt een ambtsmisdrijf", roept Wilders boos. Hij dient een aanklacht in. Bekijk het fragment in de ARnews-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV