Algemene Beschouwingen: Wilders noemt Paternotte een klimaatpsychopaat (video)

Algemene Beschouwingen: Wilders noemt Paternotte een klimaatpsychopaat (video)

Kijk de livestream van de Algemene Politieke Beschouwingen (dag 1) op woensdag 21 september vanaf 10.10 uur bij Gids.tv.

Vandaag en morgen (woensdag 21 en donderdag 22 september) zien we in Den Haag de Algemene Politieke Beschouwingen, waarin de plannen van het kabinet worden besproken. We zagen woensdagochtend een harde clash tussen Geert Wilders en D66-fractievoorzitter Jan Paternotte bij Algemene Beschouwingen. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Algemene Beschouwingen</em>: <em>Wilders</em> noemt <em>Paternotte</em> een klimaatpsychopaat (video) Kijk de livestream van de Algemene Politieke Beschouwingen (dag 1) op woensdag 21 september vanaf 10.10 uur bij Gids.tv. Vandaag en morgen (woensdag 21 en donderdag 22 september) zien we in Den Haag de Algemene Politieke Beschouwingen, waarin de plannen van het kabinet worden besproken. We zagen woensdagochtend een harde clash tussen Geert Wilders en D66-fractievoorzitter Jan Paternotte bij Algemene Beschouwingen. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. KlimaatpsychopaatWilders is bij de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer hard in aanvaring gekomen met Paternotte. Hij haalde uit naar energieminister Rob Jetten, die hij een "klimaatpsychopaat" noemde, en naar minister Sigrid Kaag die volgens hem de "gouden bezem" verdient. Paternotte op zijn beurt noemde Geert Wilders "de bedrijfspoedel van Vladimir Poetin" die niet aan de kant van Nederland staat. Wilders verklaarde dat hij niet aan de kant van Poetin staat, maar dat Nederlanders door sancties tegen Rusland "in de penarie" zitten. Bekijk de Hart van Nederland-video met de clash tussen Wilders en Paternotte hierboven. Bekijk ook Thierry Baudet showt zwangere Davide aan Jaïr Ferwerda: "Vliezen kunnen breken tijdens Troonrede" Bekijk deze video » Kijk LIVE naar Algemene Politieke Beschouwingen dag 1 (woensdag 21 september) Bekijk deze video »
Politiek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Klimaatpsychopaat
Wilders is bij de Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer hard in aanvaring gekomen met Paternotte. Hij haalde uit naar energieminister Rob Jetten, die hij een "klimaatpsychopaat" noemde, en naar minister Sigrid Kaag die volgens hem de "gouden bezem" verdient. Paternotte op zijn beurt noemde Geert Wilders "de bedrijfspoedel van Vladimir Poetin" die niet aan de kant van Nederland staat. Wilders verklaarde dat hij niet aan de kant van Poetin staat, maar dat Nederlanders door sancties tegen Rusland "in de penarie" zitten.

Bekijk de Hart van Nederland-video met de clash tussen Wilders en Paternotte hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's