Marinda in Lang Leve de Liefde vindt haar date Tiago maar oppervlakkig (video)

Marinda in Lang Leve de Liefde vindt haar date Tiago maar oppervlakkig (video)

Vanavond in Lang Leve de Liefde waarschuwt Marinda Tiago dat zij door een scooterongeluk drie tenen van haar voet kwijt is geraakt en nu een prothese heeft. Tiago vindt het geen probleem en fijn dat ze in ieder geval het ongeluk heeft overleefd. Gaandeweg de date lijkt Tiago toch wat oppervlakkiger dan in eerste instantie gedacht als het op uiterlijk aankomt. Bekijk het fragment hieronder.

Marinda in <em>Lang Leve de Liefde</em> vindt haar date Tiago maar oppervlakkig (video) Vanavond in Lang Leve de Liefde waarschuwt Marinda Tiago dat zij door een scooterongeluk drie tenen van haar voet kwijt is geraakt en nu een prothese heeft. Tiago vindt het geen probleem en fijn dat ze in ieder geval het ongeluk heeft overleefd. Gaandeweg de date lijkt Tiago toch wat oppervlakkiger dan in eerste instantie gedacht als het op uiterlijk aankomt. Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. LLDL-deelneemster herkent 'bekende zanger' niet: "Ik word elke dag herkent" Bekijk deze video » Vrijdag in Lang Leve De Liefde: Arie stoeit met blender en krijgt hulp van z'n date Bekijk deze video » Betweterige date in Lang Leve de Liefde: "Je lijkt mijn moeder wel" (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's