HLF8 gemist? Hans Jaap Melissen en Wierd Duk analyseren toespraak van Poetin

HLF8 gemist? Hans Jaap Melissen en Wierd Duk analyseren toespraak van Poetin

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

<em>HLF8</em> gemist? Hans Jaap Melissen en Wierd Duk analyseren toespraak van <em>Poetin</em> Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 september. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In zijn toespraak van vanochtend kondigde Poetin niet alleen een militaire mobilisatie aan maar herhaalde hij zijn eerdere waarschuwing over het gebruik van kernwapens: "Dat is geen bluf." Hans Jaap Melissen, oorlogsverslaggever en Ruslandkenner Wierd Duk analyseren in HLF8 de dreigende taal van Poetin. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

In zijn toespraak van vanochtend kondigde Poetin niet alleen een militaire mobilisatie aan maar herhaalde hij zijn eerdere waarschuwing over het gebruik van kernwapens: "Dat is geen bluf." Hans Jaap Melissen, oorlogsverslaggever en Ruslandkenner Wierd Duk analyseren in HLF8 de dreigende taal van Poetin.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's