ZIEN: kabinet loopt zaal uit na complottheorieën Thierry Baudet

ZIEN: kabinet loopt zaal uit na complottheorieën Thierry Baudet

We hebben veel gezien in de Tweede Kamer, maar het kabinet dat wegloopt tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen is toch wel een uitzonderlijke situatie.

ZIEN: <em>kabinet</em> loopt zaal uit na complottheorieën <em>Thierry Baudet</em> We hebben veel gezien in de Tweede Kamer, maar het kabinet dat wegloopt tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen is toch wel een uitzonderlijke situatie. ComplottheorieënTijdens een betoog van Thierry Baudet uit hij zijn bedenkingen over de opleiding van Sigrid Kaag aan Oxford. Hij suggereert dat zij mogelijk is gerekruteerd door een geheime dienst. Deze complottheorieën zorgen ervoor dat Kaag opstapt. Met haar volgen er meer leden van het kabinet. Bekijk de video van Twitter hierboven. Bekijk ook Geert Wilders woest op Kabinet tijdens Algemene Politieke Beschouwingen: "Het is strafbaar!" Bekijk deze video » Algemene Beschouwingen: Wilders noemt Paternotte een klimaatpsychopaat (video) Bekijk deze video » Sophie Hermans geeft sneer aan Sylvana Simons: "Je kan wel geïrriteerd weglopen" (APB 2022) Bekijk deze video » Video: bak kritiek op VVD vanwege vage plannen voor middeninkomens en mkb Bekijk deze video »
Nieuws :
ZIEN: kabinet loopt zaal uit na complottheorieën Thierry Baudet

Complottheorieën
Tijdens een betoog van Thierry Baudet uit hij zijn bedenkingen over de opleiding van Sigrid Kaag aan Oxford. Hij suggereert dat zij mogelijk is gerekruteerd door een geheime dienst. Deze complottheorieën zorgen ervoor dat Kaag opstapt. Met haar volgen er meer leden van het kabinet.

Bekijk de video van Twitter hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV